dimarts, 4 d’octubre de 2016

Què són els racons?

Els racons ens permeten organitzar l'aula en petits grups, cadascun dels quals realitza una tasca determinada i diferent.
Segons el tipus d'activitat alguns racons necessiten ser dirigits pel mestre. En d'altres els nens/es poden funcionar amb força autonomia.

Organitzats en grups reduïts, els nens i nenes aprenen a treballar en equip, a col·laborar i a compartir coneixements. Els racons també potencien la seva iniciativa i el sentit de la responsabilitat

Són els nens i nenes els que escullen a quin racó volen anar, però els/les mestres portem un control de manera que cada nen/a vagi passant al llarg d'un període de temps per tots els diferents racons.

Treballar per racons ens permet dedicar una atenció més individualitzada a cada nen/a, planificant activitats d'aprenentatge adaptades als seus coneixements previs.

Treballem aspectes tan diversos com el llenguatge verbal, el llenguatge matemàtic, el llenguatge plàstic o el joc simbòlic.

Gaudiu de les fotografies!!!
2 comentaris:

 1. L'Olivia ha vingut molt contenta! Volia disfreses però per nombre de nens m'ha dit que no ha pogut ser i que ha escullit el d'artista. Li ha agradat molt! Plastelina, dibuixos, gomets....

  ResponElimina
  Respostes
  1. Maria, moltes gràcies pel teu comentari!!! Segur que aquesta setmana podrà gaudir de les disfresses (que està dins del racó de Teatre).
   Ens alegrem molt que estigués contenta!

   Elimina